VAN / GEVAŞ - Aydınocak İlkokulu

Ferhat ADIGÜZEL - Okul Müdürü

İlkokulu Aladüz Köyünde okudum. Ortaokulu Gevaş Yunus Emre Ortaokulunda okudum. Ortaöğretimini Van Mehmet Akif Ersoy Lisesinde okuyup Elazığ Anadolu Lisesinde tamamladım. Yüksek öğrenimi Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü okuyarak tamamladım. 2004 Yılında ilk görev yerim olan Van ili Çaldıran İlçesi Bezirhane İlkokuluna atandım. Sırasıyla Edremit Bakımlı, Gölkaşı, Atatürk İlkokullarında Müdür Yardımcısı Okul Müdürlüğü ve Kurucu Müdürlük görevlerinde bulundum. Akabinde Gevaş Balaban, 75.Yıl, Osmangazi İlkokullarında Müdür Yardımcısı ve Sınıf Öğretmeni olarak çalıştım. Son olarak 2021 yılında Aydınocak İlkokuluna Okul Müdürü olarak atandım. Halen bu görevi yürütmekte olup, evli iki çocuk babasıyım.